Kunstuitleen

In verband met de nieuwe coronaregels heeft de kunstuitleen aangepaste openingstijden:

vrijdag       14.00 tot 17.00 uur

zaterdag   10.00 tot 13.00 uur

De openstelling op de dinsdag is voorlopig vervallen.

Uiteraard worden de vereiste regels in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje, 1,5 meter afstand en thuisblijven bij klachten.

Om de zoveel tijd iets anders aan uw muur? Bij de kunstuitleen van het Gorcums Museum, voorheen Artoteek Gorinchem, kunt u zelf een keuze maken uit meer dan 2000 kunstwerken om uw huis of bedrijf mooier te maken. Het kost niet veel en de mensen van het museum helpen u graag op weg om iets uit te kiezen wat bij u past. De kunstuitleen van het Gorcums Museum in het hartje van de stad, heeft een afwisselende uitleencollectie en er is altijd wat nieuws.

Bekijk de uitleencollectie

Openingstijden uitleenbalie

Aangepaste openingstijden in verband met de nieuwe coronaregels:

  • vrijdag      14.00 tot 17.00 uur
  • zaterdag  10.00 tot 13.00 uur

De openstelling op de dinsdag is voorlopig vervallen.

man en vrouw bekijken schilderij kunstuitleen

Kunstuitleen weer open!

Wat hebben we u gemist! Gelukkig zijn wij weer open en hoeft u vooraf geen afspraak te maken.

  • Uiteraard worden de vereiste regels in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje,  het houden van 1,5 meter afstand, voldoende hygiënemaatregelen en thuisblijven bij klachten.

Online bestellen
Het is ook mogelijk om een kunstwerk online te bestellen via onze digitale catalogus. Dit werk kunt u dan, na onze bevestiging dat we het voor u apart hebben gezet, tijdens openingstijden  bij ons op halen.

Voor particulieren

Als particulier leent u een kunstwerk voor een periode van drie maanden of een half jaar. U komt langs, zoekt iets uit en neemt het mee. Maar via onze catalogus op internet en reservering per e-mail kunt u ook vanuit huis een keuze maken.

Voor bedrijven

Kunst in het interieur van uw bedrijf? De kunstuitleen van het Gorcums Museum kan dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijke prijs. Samen met u bepalen we welke uitstraling u wilt, u kunt zelf selecteren of wij maken een selectie voor u. U leent voor de duur van een jaar. Het museum komt de kunstwerken brengen en hangt ze voor u op. Zo is kunst lenen geen kunst!

Medewerkers

Adres

Grote Markt 17
4201EB Gorinchem
0183-630717
[email]
Routebeschrijving

Reguliere openingstijden uitleenbalie

dinsdag 17.00 tot 20.00 uur
vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur