Kunstuitleen

Vanwege de vakantie is de kunstuitleen tijdelijk gesloten van 1 t/m 22 augustus. Er kunnen dan geen kunstwerken geleend of teruggebracht worden.

Vanaf dinsdag 23 augustus is iedereen weer van harte welkom op de reguliere openingstijden:

dinsdag        17.00 – 20.00 uur

vrijdag          14.00 – 20.00 uur

zaterdag      10.00 – 13.00 uur

Om de zoveel tijd iets anders aan uw muur? Bij de kunstuitleen van het Gorcums Museum, voorheen Artoteek Gorinchem, kunt u zelf een keuze maken uit meer dan 2000 kunstwerken om uw huis of bedrijf mooier te maken. Het kost niet veel en de mensen van het museum helpen u graag op weg om iets uit te kiezen wat bij u past.

De kunstuitleen van het Gorcums Museum in het hartje van de stad, heeft een afwisselende uitleencollectie en er is altijd wat nieuws.

Bekijk de uitleencollectie

 

man en vrouw bekijken schilderij kunstuitleen

Leen een mooi kunstwerk!

De kunstuitleen is wegens de vakantie tijdelijk gesloten van 1 t/m 22 augustus.

U bent van harte welkom om een mooi kunstwerk te lenen of gewoon eens rond te kijken in onze uitgebreide kunstcollectie.  Het is ook mogelijk een kunstwerk online te bestellen via onze digitale catalogus. Dit werk kunt u dan, na onze bevestiging dat we dit apart hebben gezet, tijdens openingstijden ophalen.

 

 

Voor particulieren

Als particulier leent u een kunstwerk voor een periode van drie maanden of een half jaar. U komt langs, zoekt iets uit en neemt het mee. Maar via onze catalogus op internet en reservering per e-mail kunt u ook vanuit huis een keuze maken.

Voor bedrijven

Kunst in het interieur van uw bedrijf? De kunstuitleen van het Gorcums Museum kan dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijke prijs. Samen met u bepalen we welke uitstraling u wilt, u kunt zelf selecteren of wij maken een selectie voor u. U leent voor de duur van een jaar. Het museum komt de kunstwerken brengen en hangt ze voor u op. Zo is kunst lenen geen kunst!

Medewerkers

Adres

Grote Markt 17
4201EB Gorinchem
0183-630717
[email]
Routebeschrijving

Openingstijden

Wegens de vakantie is de kunstuitleen gesloten van 1 t/m 22 augustus. Vanaf 23 augustus is een ieder weer welkom op:
dinsdag 17.00 - 20.00 uur
vrijdag 14.00 - 20.00 uur
zaterdag 10.00 - 13.00 uur