Kunstuitleen

De kunstuitleen van het Gorcums Museum
Om een beetje museum mee naar huis te kunnen nemen

Openingstijden:

dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

donderdag ook  van 17.00 tot 20.00 uur

zondag van 13.00 tot 17.00 uur

man en vrouw bekijken schilderij kunstuitleen

Aan de balie werken we met een registratieformulier waarop genoteerd wordt welke werken uitgeleend of teruggebracht worden. Betaling vindt achteraf plaats op rekening. Wilt u extra service of antwoord krijgen op specifieke vragen en wilt u direct betalen? Ook dat is mogelijk, maar alleen op de donderdag van 17.00 tot 20.00 uur. Dan zijn namelijk gespecialiseerde medewerkers aanwezig.

Kunst lenen? Geen kunst!

Om de zoveel tijd iets anders aan uw muur? Bij de kunstuitleen van het Gorcums Museum, voorheen Artoteek Gorinchem, kunt u zelf een keuze maken uit meer dan 2.000 kunstwerken om uw huis of bedrijf mooier te maken. Het kost niet veel en de mensen van het museum helpen u graag op weg om iets uit te kiezen wat bij u past.

De kunstuitleen van het Gorcums Museum in het hartje van de stad, heeft een afwisselende uitleencollectie en er is altijd wat nieuws.

Meer over de uitleencollectie

Leen een mooi kunstwerk!

U bent van harte welkom om een mooi kunstwerk te lenen of gewoon eens rond te kijken in onze uitgebreide kunstcollectie.  Het is ook mogelijk een kunstwerk online te bestellen via onze digitale catalogus. Dit werk kunt u dan, na onze bevestiging dat we dit apart hebben gezet, tijdens openingstijden ophalen.

 

Heeft u vragen? Wellicht kunt u het antwoord vinden bij de veelgestelde vragen. Zo niet, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Voor particulieren

Als particulier leent u een kunstwerk voor een periode van drie maanden of een half jaar. U komt langs, zoekt iets uit en neemt het mee. Maar via onze catalogus op internet en reservering per e-mail kunt u ook vanuit huis een keuze maken.

Voor bedrijven

Kunst in het interieur van uw bedrijf? De kunstuitleen van het Gorcums Museum kan dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijke prijs. Samen met u bepalen we welke uitstraling u wilt, u kunt zelf selecteren of wij maken een selectie voor u. U leent voor de duur van een jaar. Het museum komt de kunstwerken brengen en hangt ze voor u op. Zo is kunst lenen geen kunst!

Medewerkers

Adres

Grote Markt 17
4201EB Gorinchem
0183-630717
[email]
Routebeschrijving

Openingstijden

dinsdag t/m zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
donderdag ook geopend van 17.00 tot 20.00 uur
zondag 13.00 tot 17.00 uur