Disclaimer

Actuele en juiste informatie

Het Gorcums Museum, onderdeel van de Gemeente Gorinchem,  streeft naar actuele en correcte informatie op deze website. Ondanks dit streven kan het voorkomen dat de informatie bij het samenstellen of na verloop van tijd niet juist en/of niet volledig is. U kunt géén rechten ontlenen aan de informatie op deze website. De Gemeente Gorinchem aanvaardt in geen enkel geval aansprakelijkheid voor schade als gevolg van gebruik van de informatie op deze website.

Auteursrecht

De informatie op deze website, zowel de tekst als het beeldmateriaal, is en blijft eigendom van de Gemeente Gorinchem, tenzij anders vermeld. Informatie op deze website die in eigendom is van de Gemeente Gorinchem mag u kopiëren, verspreiden en doorgeven, maar niet bewerken. Kopiëren, verspreiden en doorgeven mag alleen met vermelding van de bron. Kopiëren, verspreiden en doorgeven van informatie op de website die geen eigendom is van de Gemeente Gorinchem mag alleen met toestemming van de eigenaar.

Links naar andere websites

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u via deze website websites bezoeken die niet van de Gemeente Gorinchem zijn. De Gemeente Gorinchem heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan.