Verhuur en evenementen

Uw evenement in het museum? Dat kunnen we regelen. Ons sfeervolle auditorium straalt de grandeur van de Gorcumse historie uit. We hebben de faciliteiten voor elke receptie, event, seminar, presentatie, vergadering of diner. Bovendien zijn we een officiële trouwlocatie: laat u door familie en vrienden toezwaaien vanaf het balkon!

 

Tijden veranderen, maar geschiedenis blijft. De historische presentatie van het Gorcums Museum wordt vernieuwd!

In fases wordt de eerste verdieping van het museum vernieuwd. We beginnen met het auditorium, dat vanaf 12 december gesloten zal zijn en medio februari weer geopend zal worden.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de vernieuwing van de historische afdeling? Ontvang updates via social media, onze nieuwsbrief en hou onze website in de gaten.

Auditorium

Met zeventiende-eeuwse schilderijen aan de muur en uitzicht over de Grote Markt geeft het auditorium extra cachet aan uw evenement. Het auditorium biedt plaats aan vijftig personen. Alle beeld- en geluidfaciliteiten zijn aanwezig, inclusief beamer en scherm. Catering kunnen we voor u regelen, van hapje tot diner. We denken graag met u mee over de vele mogelijkheden.

Prijzen

€ 125 per uur, € 250 per halve dag, ex. BTW
50 % korting voor non-profit-instellingen (verenigingen e.d.), geen BTW
€ 35 per uur extra buiten openingstijden van het museum

Trouwen in het Gorcums Museum?

Ook dat kan! De mooiste dag van je leven wil je natuurlijk op een prachtige locatie, zo midden in de stad in ons indrukwekkende gebouw. Het auditorium is een sfeervolle trouwzaal en het museum, gevestigd in het voormalige stadhuis, is een officiële trouwlocatie van de gemeente. Neem contact op met de afdeling Burgerzaken van de gemeente Gorinchem, telefoon: 0183-659595.

Meer over ons

Ons verhaal

Op 14 juni 1995 opende het Gorcums Museum zijn deuren aan de Grote Markt, in het voormalige stadhuis dat in 1860 werd gebouwd. Al in de Middeleeuwen was op deze plek het stadsbestuur gevestigd geweest. Nu kwam hier het museum, hét centrum van cultuur voor de stad, met historische en eigentijdse exposities en aan- dacht voor educatie.

Meer info
Logo vrienden van het Gorcums Museum

Vrienden worden?

Bij een goede relatie hoort ook samen leuke dingen beleven. Daarom organiseert de Stichting activiteiten voor haar Vrienden. Ontmoet mensen uit Gorinchem en de regio met interesse in cultuur en word ook Vriend!

Word vriend