Verhuur en evenementen

Uw evenement in het museum? Dat kunnen we regelen. Ons sfeervolle auditorium straalt de grandeur van de Gorcumse historie uit. We hebben de faciliteiten voor elke receptie, event, seminar, presentatie, vergadering of diner. Bovendien zijn we een officiële trouwlocatie: laat u door familie en vrienden toezwaaien vanaf het balkon!

Auditorium

Omringd door kunst van Gorcumse bodem en met uitzicht op de Grote Markt, geeft het auditorium uw evenement een bijzondere sfeer. Afhankelijk van uw wensen biedt het auditorium ruimte aan maximaal 60 personen. Er zijn een beamer, scherm en geluidsinstallatie aanwezig. Indien u uw evenement wilt voorzien van catering, verwijzen wij u graag door naar ’t Oude Stadthuys dat gevestigd is op de begane grond van het Gorcums Museum. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

Prijzen

€ 125 per uur, € 250 per halve dag, ex. BTW
50 % korting voor non-profit-instellingen (verenigingen e.d.), geen BTW
€ 35 per uur extra buiten openingstijden van het museum

Trouwen in het Gorcums Museum?

Ook dat kan! De mooiste dag van je leven wil je natuurlijk op een prachtige locatie, zo midden in de stad in ons indrukwekkende gebouw. Het auditorium is een sfeervolle trouwzaal en het museum, gevestigd in het voormalige stadhuis, is een officiële trouwlocatie van de gemeente. Neem contact op met de afdeling Burgerzaken van de gemeente Gorinchem, telefoon: 0183-659595.

Meer over ons

Ons verhaal

Op 14 juni 1995 opende het Gorcums Museum zijn deuren aan de Grote Markt, in het voormalige stadhuis dat in 1860 werd gebouwd. Al in de Middeleeuwen was op deze plek het stadsbestuur gevestigd geweest. Nu kwam hier het museum, hét centrum van cultuur voor de stad, met historische en eigentijdse exposities en aan- dacht voor educatie.

Meer info
Logo vrienden van het Gorcums Museum

Vrienden worden?

Bij een goede relatie hoort ook samen leuke dingen beleven. Daarom organiseert de Stichting activiteiten voor haar Vrienden. Ontmoet mensen uit Gorinchem en de regio met interesse in cultuur en word ook Vriend!

Word vriend