Urban fotosafari 2.0

Urban fotosafari 2.0

De Urban fotosafari krijgt een vervolg! Vorig jaar was de eerste Urban fotosafari in Gorinchem. Daar kregen we zoveel positieve reacties op dat we het dit jaar nog een keer organiseren! Mocht je vorig jaar al mee hebben gedaan, dan maakt dat niet uit. Iedere Urban fotosafari is namelijk anders dus doe vooral nog een keer mee!

Op zaterdag 22 juli starten we de dag vroeg. Om 8:00 ’s ochtends word je verwelkomt met een kopje koffie of thee en een heerlijk broodje bij het Gorcums Museum. Gezamenlijk ontbijten we waarna we de stad gaan ontdekken. De activiteit duurt tot maximaal 10:30 uur.

Struinend door de stad, terwijl er nog weinig mensen op straat zijn, leer jij met andere ogen te kijken. Wat hebben we eigenlijk allemaal voor natuur in de stad? Zijn er plekken waar de geschiedenis van de stad nog doorschemert in het straatbeeld? Daag jezelf uit aan de hand van deze en andere vragen. En wellicht ontdek je een kant van Gorinchem die je nog niet kende. Tijdens de ontdekkingstocht krijg je tips hoe je dit alles met je smartphone kunt vastleggen.

De gids van de Urban fotosafari is niemand minder dan fotograaf Johannes van Camp. Tijdens de vorige edities was Johannes de begeleider en zal dit jaar weer van de partij zijn.

Voor deelname aan de activiteit vragen we een vrijwillige bijdrage. Zo kan iedereen die wil meedoen. Aanmelden kan via www.sportencultuur.gorinchem.nl

Zien we je dan?

 

 • Wat

  Urban foto safari 2.0

 • Waar

  Gorcums Museum

 • Wanneer

  Zaterdag 22 juli
  8:00 - 10:30

 • Kosten

  Vrijwillige bijdrage