Kunst of Kitsch in het Gorcums Museum

24 maart 2010.

Meer dan honderd belangstellenden hebben op 24 maart 2010 een voorwerp laten taxeren op de Kunst of Kitsch-avond in het Gorcums Museum. Taxateur Pieter Jorissen van veilinghuis Mak uit Dordrecht gaf deskundig antwoord op de vragen die iedereen op de lippen lag: wat is het, en wat is het waard? Bij de bijzondere vondsten was onder andere Perzisch aardewerk uit de negende eeuw.

Meer dan honderd belangstellenden hebben afgelopen 24 maart een voorwerp laten taxeren op de Kunst of Kitsch-avond in het Gorcums Museum. Taxateur Pieter Jorissen van veilinghuis Mak uit Dordrecht gaf deskundig antwoord op de vragen die iedereen op de lippen lag: wat is het, en wat is het waard? Bij de bijzondere vondsten was onder andere Perzisch aardewerk uit de negende eeuw.