Bij de pinken

Bij de pinken Banner

Naar aanleiding van de tentoonstelling De Koe in de Kunst in het Gorcums Museum, werkten leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs aan diverse lesprojecten. Speciale aandacht ging uit naar de VMBO-scholen in Gorinchem.

-> Bekijk de video

De scholieren kregen een rondleiding door de tentoonstelling en er werden workshops en speciale lesprogramma’s aangeboden. Daarna gingen zij zelf aan de slag. De resultaten van deze creativiteit zijn van 21 september tot en met 1 oktober 2017 te bewonderen in het Gorcums Museum.

De opening wordt verricht op donderdag 21 september om 10.30 uur door wethouder Eva Dansen van de gemeente Gorinchem. De catering is in handen van leerlingen van Merewade Praktijkonderwijs.

De toegang is deze dagen gratis! U bent van harte welkom om de tentoonstelling te bezoeken.

De deelnemende scholen zijn: CS De Hoven locatie het Gilde, locatie de Uilenhof, locatie de Windroos, Merewade Praktijkonderwijs, Omnia college, Fortes Lyceum met in het bijzonder The ArtFactory, reformatorische scholengemeenschap Gomarus en Gymnasium Camphusianum.