Vrijwilligersvacature: balieteam Gorcums Museum & kunstuitleen

Het Gorcums Museum is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om het balieteam te komen versterken.

In het kloppend hart van Gorinchem staat het veelzijdige Gorcums Museum. Het vertelt de geschiedenis van de stad, heeft een verzameling schilderijen uit de Gouden Eeuw en laat kunst zien van nu. De historische Martelaren van Gorcum hebben er een eigen plaats. Bovendien zijn er wisselende tentoonstellingen over kunst, vormgeving en geschiedenis. Het museum heeft ook een kunstuitleen en een museumshop voor aanschaf van een leuke herinnering aan het bezoek.

Als medewerker van het balieteam ontvangt u museumbezoekers en maakt hen wegwijs. Daarnaast verkoopt u leuke voorwerpen en boeken uit onze eigen museumshop.Binnenkort komt daar ook het uitlenen van kunstwerken bij.

Houdt u van de bedrijvige en inspirerende omgeving van het Gorcums Museum en Kunstuitleen en vindt u het belangrijk om bezoekers gastvrij te onthalen, neemt u dan contact met ons op!

balie gorcums museum