Boek Tien eeuwen Gorinchem: nu verkrijgbaar

Banner_nieuws

Omslag Tien eeuwen Gorinchem v1Op 17 mei 2018 is het boek Tien eeuwen Gorinchem, geschiedenis van een Hollandse stad verschenen. In ruim 650 pagina's wordt hierin de rijke historie van deze prachtige vestingstad aan de Merwede beschreven, van de Martelaren van Gorcum tot burgemeester Van Rappard, 'de spraakmakendste burgemeester van Nederland'. Maar ook met voetballer Frank Wels, de Gorcumse kermis, Hendrik Hamel, stadsuitbreidingen, Gorcumse muziek, verenigingen en nog veel meer.
Het Gorcums Museum leverde uiteraard veel illustratiemateriaal voor het boek. Bovendien waren enkele van onze medewerkers onder de in totaal 25 auteurs die aan het boek hebben gewerkt. Al met al is het een boek dat op geen enkele Gorcumse boekenplank mag ontbreken! Het boek is sinds 17 mei verkrijgbaar bij de Gorcumse boekhandels en in onze museumwinkel.

-> Lees meer op de site van uitgeverij Matrijs