Audiotour met Midas Dekkers

De koe in de kunst Banner Audiotour Midas

Een bezoek aan de expositie De Koe in de Kunst in het Gorcums Museum wordt vanaf nu nog leuker dankzij de audiotour met niemand minder dan Midas Dekkers. De bekende bioloog en schrijver opende op 8 april de tentoonstelling, nu is zijn onnavolgbare stem ook uw gids langs tien van de kunstwerken in de expositie. Dankzij de gratis app Izitravel leidt hij u op uw eigen mobiele telefoon rond en laat u diverse kunstwerken op eigenzinnige wijze 'herkauwen'.

Audiotour folder thumbWant: wat heeft de Nederlandse identiteit te maken met het fenomeen koe in de wei? Kunnen we in de ziel van de koe kijken? Heeft de koe eigenlijk een noemenswaardig seksleven? En verruilen we binnenkort massaal ons glaasje melk voor een portie koeknuffelen?

Laat u thuis of in het museum verrassen door tien korte columns, ingesproken door Midas Dekkers. Download nu op uw eigen smartphone de gratis app van izi.TRAVEL en ontdek de tour bij het Gorcums Museum. De tour is ook te beluisteren op www.izi.travel.

-> Bekijk de tour op izitravel.nl

-> Bekijk de folder met uitleg