Vrienden van het Gorcums Museum

Banner vrienden

De Stichting Vrienden van het Gorcums Museum is opgericht voor en door bezoekers en gebruikers van het museum. De Stichting heeft als doel steun te verlenen aan het Gorcums Museum en de relatie tussen bezoeker en museum te verbreden en te versterken.

 

-> Lees meer over de stichting en het bestuur

 

Een bron van inspiratie
Het Gorcums Museum is de culturele attractie van Gorinchem, een bron van kennis en ontspanning. Aantrekkelijk voor liefhebbers van geschiedenis, kunst en vormgeving. Het museum legt de ‘roots’ van de historische vestingstad bloot en is een inspirerende plek waar u zich kunt laten verrassen door gevarieerde tentoonstellingen met daaraan gekoppelde activiteiten. Ook voor het onderwijs speelt het museum een belangrijke rol. Het Gorcums Museum heeft iedereen iets te bieden!

 

Klein vrienden

Steun het Gorcums Museum en word mede-schatbewaarder van de stad!

Samen dingen beleven
Bij een goede relatie hoort ook samen leuke dingen beleven. Daarom organiseert de Stichting activiteiten voor haar Vrienden. Ontmoet mensen uit Gorinchem en de regio met interesse in cultuur en word ook Vriend ! U wordt dan mede-schatbewaarder van de unieke Gorcumse collectie (kunst)voorwerpen die met elkaar ‘het verhaal van de stad’ vertellen.

 

Wat zijn uw voordelen als Vriend?
Als vriend steunt u niet alleen het Gorcums Museum, maar kunt ook deelnemen aan bijzondere activiteiten. Bovendien:
- heeft u gratis toegang tot het museum
- ontvangt u uitnodigingen voor expositieopeningen
- ontvangt u een uitnodiging voor de halfjaarlijkse Vriendenactiviteiten
- wordt u lid van de vriendencommunity op Facebook
- ontvangt u als nieuwe Vriend gratis een leuk boekje over het Gorcums Museum

 

Wat kost het en hoe wordt u Vriend?
Een vriend betaalt € 30 ,- per jaar. Voor uw partner/ kinderen alsmede voor studenten geldt een gereduceerd tarief van € 15,- per jaar. U wordt Vriend door het invullen en opsturen van de antwoordstrook uit de folder of door het sturen van een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met
daarin de op de antwoordstrook gevraagde gegevens. Meldt u zich na 1 november aan als vriend, dan betaalt u niet voor het lopende kalenderjaar.

 

Wilt u meer weten?
Dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op werkdagen tussen 11.00-16.00 uur, 0183-632821.