Zomeractiviteit: ontdek bewegende kunst en maak kans op hele leuke prijzen!

Tijdens de zomervakantie kun je in het Gorcums Museum een heel spannend en verrassend avontuur beleven!  Laat je meevoeren door een gave speurtocht langs de  bewegende kunstwerken van de tentoonstelling ‘On the move’!

En doe mee aan onze wedstrijd: ‘maak zelf een bewegend kunstwerk. Je kunstwerk wordt tentoongesteld in de bibliotheek en je maakt ook nog eens kans op hele gave prijzen!

Interactieve tentoonstelling ‘On the Move’

In de interactieve tentoonstelling ‘On the Move’ mag je helemaal zelf ontdekken hoe kunstwerken kunnen draaien, tuimelen, schuiven, brommen, wiebelen en verkleuren. Kom samen met je vader, moeder, broertje, zusje, opa en of oma naar het museum en meld je even bij de balie.

Je ontvangt dan ook de speurtocht die je meevoert langs alle bewegende kunstwerken.Na je bezoek ga je zelf thuis aan de slag met het maken van een bewegend kunstwerk.

Tips

Denk eens aan de speeltuin, kermis of jouw favoriete pretpark. Daar beweegt ook alles! Kies iets uit (bijvoorbeeld een schommel). Verzamel dan verschillende materialen waarmee je jouw kunstwerk kunt bouwen, bijvoorbeeld eierdozen, ijzerdraad, touw, elastiekjes, papier, lapjes stof, rietjes, wc rolletjes etc. Je kunt bij de limonadebrigade eventueel een speelbox lenen met materialen.

Heb je het compleet, maak dan jouw eigen bewegende kunstwerk! Je mag je laten helpen door je hele familie! Ben je tevreden over jouw kunstwerk? Lever deze dan vóór 15 september in bij de balie van de bibliotheek (Groenmarkt 1, Gorinchem)  samen met je naam, leeftijd en adres en telefoonnummer.

Wij zorgen ervoor dat deze wordt tentoongesteld en reiken een 1e, 2e en 3e prijs uit. Heel veel plezier en succes. En, we wensen je een hele fijne zomervakantie!

• Wat

Zomeractiviteit: Ontdek bewegende kunst en maak zelf een kunstwerk dat beweegt

• Waar

Gorcums Museum