De koe in beeld

De koe in beeld BannerHet Gorcums Museum schreef samen met het Huis van Inspiratie een fotowedstrijd uit met als thema ‘de koe’. Aan deze oproep werd, met een paar honderd inzendingen, massaal gehoor geven. Uit de bonte verzameling foto’s is een selectie gemaakt voor de bijzondere tentoonstelling De koe in beeld. Daarnaast koos een deskundige jury van beroepsfotografen drie prijswinnaars.

De fotowedstrijd is gehouden naar aanleiding van de expositie De Koe in de Kunst. De opening van de fototentoonstelling vond plaats op donderdag 29 juni. Daarbij werden ook de prijswinnaars bekend gemaakt. De eerste prijs ging naar Klaas Leerlooijer, de tweede was voor Henk Paul Drost, en Marina van Wissen kreeg de derde prijs. Gefeliciteerd! De foto's zijn t/m 10 september in het museum te zien.

Klaas Leerlooijer   Klaas Leerlooijer   Klaas Leerlooijer